Astazi am avut prilejul de a cunoaste concurentii sezonului al 2-lea al celui mai indragit reality-show matrimonial Mireasa pentru fiul meu. Acestia sunt urmatorii:

Baietii si mamele din competitie sunt :

Maricel

1. Maricel, 23 ani, Galati. A venit in competitie neinsotit de mama lui. Este student la Facultatea de Stiinte Economice, ii plac masinile puternice si fetele delicate. Prin prezenta la emisiunea Mireasa pentru fiul meu, vrea sa dea curs unei noi provocari si sa isi gaseasca jumatatea.

George

2. George, 31 ani, Bucuresti. Este pasionat de muzica. A absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti. Inginer cu diploma, artist cu sufletul a studiat vioara si pianul la Liceul de Muzica Dinu Lipatti. A intrat in competitie neinsotit.

Virgil

3. Virgil, 35 ani, Bucuresti. Este o fire ambitioasa, comunicativa, pasionala si cauta un suflet pe masura. Pasiunile lui sunt: teatrul, inotul , dansul sportiv, cititul, filmele si cursele de masini. A intrat in competite neinsotit de mama lui.

Razvan si Elena

4. Razvan, 25 ani, Snagov. Este caporal in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Pasiunile sale sunt ciclismul, muzica, cluburile si distractia. Isi doreste o partenera vesela comunicativa si cocheta. A intrat in competitie alaturi de mama lui vitrega, Elena. Aceasta are 46 de ani si se considera o persoana vesela, comunicativa si ii plac distractiile.

Cosmin si Emilia

5. Cosmin, 25 ani, Avrig. Este student si se descrie ca fiind o fire incapatanata, orgolioasa si calma. Totodata este sociabil si ii place sa asculte. A intrat in competita Mireasa pentru fiul meu alaturi de doamna Emilia, in varsta de 56 ani. Doamna Emilia se considera o fire vesela timida si deschisa spre comunicare.

Florin si Maria

6. Florin, 21 ani, judetul Arges. Este bucatar si se descrie ca fiind o fire sentimentala, comunicativa dar in acelasi timp orgolioasa. Doreste ca fata care ii va fi alaturi sa fie intr-o oarecare mica masura asemenea lui. A intrat in competiei alaturi de bunica sa, doamna Maria, 64 ani. Aceasta doreste sa isi sutina nepotul pana la sfarsitul competitiei.

Alin si Luminita

7. Alin, 20 ani, Ploiesti. Se considera ca fiind o persona calma sincera si romantica. A intrat in competitie pentru a cauta o fata sincera comunicativa si vesela. Este insotit in competitie de doamna Luminita, 43 ani. Aceasta este agent comercial si se descrie ca fiind o fire sociabila , prietenoasa si vesela.

Dragos si Stefana

8. Dragos, 26 ani, Craiova. A absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica. Se considera o fire prietenoasa sociabila, si sper ca isi va gasi aleasa inimii in competitia Mireasa pentru fiul meu. A fost la un pas de casatorie dupa 6-7 de ani de relatie. Relatia s-a incheiat anul trecut si spune ca a trecut destul de greu peste, insa are inima deschisa pentru altcineva. A intrat in competitie alaturi de mama lui, doamna Stefana, in varsta de 51 ani. Aceasta isi doreste o nora sincera fara prea multe vicii si capabila de iubire.

Fetele intrate in competitie sunt:

Cornelia

1. Cornelia, 26 ani, Dragasani. Este o leoaica dinamica, spontana si ii place sa infrunte problemele printr-un zambet. Isi doreste sa participe la emisiunea Mireasa pentru fiul meu pentru a avea parte de o experienta unica si pentru a-si intalni jumatatea. Doreste un partener inteligent, cu aspect fizic placut si simtul umorului.

Silvia

2. Silvia, 19 ani, Bucuresti. Iubeste calatoriile si distractiile alaturi de prieteni. Se descrie ca fiind o fire ambitioasa, sociabila si orgolioasa. Viseaza la un brunet cu ochii verzi.

Madalina

3. Madalina, 21 ani, Drobeta Turnu Severin. Se considera ca fiind o fire vesela, dinamica , prietenoasa, si nu in ultimul rand naiva. A muicit in strainatate imediat dupa terminarea liceului pentru a demonstra ca se poate intretine si singura. Isi doreste un iubit romantic, ingrijit, vesel si grijuliu. Ii plac filmele, ii place sa citeasca, sa asculte muzica si sa conduca.

Iulia

4. Iulia, 25 ani, Bucuresti. Este in zodia rac, o fire calma, sensibila, sociabila si doreste un partener asemenea. Participa la Mireasa pentru fiul meu deoarce isi cauta jumatatea si doreste sa lege noi prietenii. Se caracterizeaza ca fiind “gospodina, si devreme acasa”.

Cristina

5. Cristina, 20 ani, Mioveni. Se descrie ca fiind o fire curajoasa, romantica si cu simtul umorului. Este studenta la Facultatea de Management. Iubeste muzica, dansul si sporturile extreme. A intrat in competitie pentru a-si gasi o parte care sa o completeze.

Andreea

6. Andreea, 21 ani, Bucuresti. Se descrie ca fiind o persoana sensibila, optimista si cu simtul umorului. Este studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti. Isi doreste sa isi gasesca fericirea in casa alaturi de un baiat sincer, iubitor si respectuos.

Ramona

7. Ramona, 33 ani, Cluj Napoca. A absolvit Facultatea de Studii Europene si Relatii Internationale. In prezent este adminstrorul unei firme. Se autocaracterizeaza ca fiind o persoana directa, glumeata si plina de viata. Pasiunile sale sunt modellingul, sportul si dansul.

Florentina

8. Florentina, 24 ani, Calafat. Este in zodia fecioara, ii place sa calatoreasca, sa citeasca, sa gateasca si sa ii surprinda pe cei dragi cu lucruri placute si nu in ultimul rand sa zambeasca. Se descrie ca fiind ambitoasa, spontana, puternica, o persoana care se adapteaza cu usurinta situatiilor neprevazute. Considera ca cea mai mare realizare a unei persoane este familia. Isi doreste un partener alaturi de care sa fie cea mai fericita, iubita si resptectata.

Stefania

9. Stefania, 22 ani, Ramnicu Valcea.  Ii place sa dansez, sa se distreze si sa faca sport. Se descrie ca fiind o persoana vesela, dinamica, sincera, totodata sensibila, intelegatoare dar si romantica. A venit la Mireasa pentru fiul meu pentru a-si gasi jumatatea si pentru a o cuceri pe viitoarea soacra.

Corina

10. Corina, 23 ani, Ploiesti. Se descrie ca fiind o fire prietenoasa, sincera, careia ii plac plimbarile prin parc, muzica si lectura. Este o persoana care iubeste viata, dar nu a avut norocul sa-si gasesca inca persoana iubita.

Lorena

11. Lorena, 19 ani, Craiova. Spune ca este calma, sincera si foarte ambitioasa. Este pasionata de modelling, machiaj si dans. Barbatul ideal pentru ea ar trebui sa fie putin solid, dulce, sociabil, sincer, cu simtul umorului, care sa-i ofere libertate si sa aiba incredere in ea.

Liliana

12. Liliana, 25 ani, Bacau.

 

Sursa imaginilor: a1.ro