Baietii si mamele din competitie sunt :

Marioara

Adrian

1. Adrian, 29 ani, Bacau : A venit cu mama sa, doamna Marioara, 60 ani, din Bacau. Doamna Marioara se descrie ca fiind o fire iubitoare si intelegatoare. Adrian a terminat Academia de Studii Economice, specializarea Marketing. A renuntat la o cariera militara pentru a se inscrie in concurs.

Ionut

Mariana

2. Ionut, 23 ani, Targoviste : A venit cu matusa sa, doamna Mariana, 49 ani, din Targoviste. Este student in anul 4 la Drept. Cauta o fata inteligenta si de preferinta blonda. Ii place de asemenea dansul popular. A venit cu matusa din cauza ca mama sa este plecata in Grecia de cativa ani.

Gina

Victor

3. Victor, 21 Ani, Eforie Sud, Constanta : Este student in anul 3 la facultatea de drept. Doreste sa devina avocat. A venit cu mama sa, doamna Gina, 54 ani, din Constanta. Victor se autocaracterizeaza ca fiind frumos, destept si bogat. Cauta o fata cu o fire pisicoasa.

Robert

Sanziana

4. Robert, 28 ani, Bucuresti : Este barman si face niste cockteiluri exotice foarte bune. A venit in concurs cu mama sa, doamna Sanziana, 54 ani, din Suceava, care este mama a 8 copii si este o fire comunicativa. Cauta o fata frumoasa, harnica, sociabila si distractiva.

Gabriela

Dragos

5. Dragos, 22 ani, comuna Ocnita, jud. Dambovita : Este cald, sociabil si comunicativ. A venit in concurs pentru a-si gasi perechea potrivita. Este insotit de mama sa, doamna Gabriela, 42 ani. Este optimista si convinsa ca va ajunge in marea finala.

Marius

6. Marius, 27 ani, Brasov. Este agent de interventii. A venit neinsotit de mama lui in competitie. Este o fire constructiva si ii place sa fie in centrul atentiei. Ii place sa faca echitatie la ferma parintilor. Cauta o partenera inteligenta, cu capul pe umeri si care sa stie ce vrea de la viata.

Alexandru

7. Alexandru, 28 Ani, Galati. A venit singur in competitie. Este taximetrist dar marele lui hobby este motociclismul. Este sincer, direct si calm. Cauta o fata asemanatoare lui si cu bun simt. Spera sa isi gaseasca jumatatea in
concurs.

Catalin

8. Catalin, 25 ani, Bucuresti. A venit singur in competitie. A studiat 5 ani de psihologie si se simte pregatit pentru competitie. Jumatatea sa trebuie sa fie frumoasa, inteligenta, sensibila si educata.

Baieti intrati in competitie pe parcurs:

Mia

Ciprian

9. Ciprian – 26 de ani din Mizil, pasionat de fotbal, intra in casa impreuna cu mama lui Mia in varsta de 52 de ani.

Imre

Aurica

10. Imre – 31 de ani din Brasov, a intrat in casa impreuna cu mama lui Aurica de 54 de ani.

Fete :

Andreea

1. Andreea, 21 ani, Bucuresti : Este studenta la universitatea ecologica, facultatea stiintele comunicarii. A venit in concurs pentru a-si gasi jumatatea. Este o fire sincera si puternica.

Daniela

2. Daniela, 20 ani, Timisoara : Este o fire sociabila, optimista si cu simtul umorului. Este studenta la facultatea de economie si se pregateste pentru o cariera in domeniul bancar. Baiatul potrivit trebuie sa fie pe placul inimii ei.

Diana

3. Diana, 26 ani, Poiana Mare, judetul Dolj : Este biolog si a venit in competitie pentru a-si cauta jumatatea. Se recomanda ca fiind o buna casnica.

Elena

4. Elena, 19 ani, Targoviste : A terminat liceul, este pasionata de literatura si isi doreste o cariera in jurnalism. Iubeste animalele si a venit pentru a-si gasi sufletul pereche. Cauta un baiat care sa o completeze, sa fie inteligent
si sincer.

Andrada

 

5. Andrada, 21 ani, Targu Jiu : Este o fire ambitioasa, putin posesiva, ii plac provocarile si este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru a ajunge unde isi doreste. Este pasionata de modeling si practica aceasta meserie de la varsta de 13 ani. Cauta un baiat ingrijit care sa ii acorde atentie, afectiune si respect.

Mihaela

 

6. Mihaela, 20 ani, Timisoara : Este o fira serioasa, comunicativa si sociabila.
Este studenta la facultatea de management social in Timisoara. Isi doreste un partener calm, inalt, brunet si spera sa il gaseasca in aceasta competitie.

Edina

 

7. Edina, 20 ani, Oradea : Este studenta la facultatea de stiinte. Este o fire optimista. Se pregateste pentru o cariera in Politie. A venit in competitie pentru a-si gasi perechea dar nu s-a gandit inca la cum ar trebui sa fie barbatul ideal.

Sanda

 

8. Sanda, 22 ani, Oradea : Lucreaza ca manichiurista-pedichiurista la un salon cunoscut din Oradea. Ii place sa danseze si sa faca sport. A venit pentru a-si gasi sufletul pereche. Baiatul ideal trebuie sa fie educat, frumos, ingrijit, inalt, cu simtul umorului si sincer.

Irina

9. Irina, 21 ani, Piatra Neamt : A absolvit liceul pedagoic. Lucreaza ca barman-ospatar la o cafenea. Are o personalitate puternica. Este intotdeauna sufletul petrecerii. Este romantica si asteapta iubire din partea celui care va fi alaturi de ea o viata intreaga.

Loredana

10. Loredana, 22 ani, Bucuresti : A terminat facultatea de jurnalism – comunicare si relatii publice. Este pasionata de shopping, calatorii si istorie. A venit pentru a isi gasi jumatatea. Este o persoana hotarata, dinamica si activa.

Alexandra

11. Alexandra, 22 Ani, din Popesti-Leordeni : Se autocaracterizeaza ca fiind o persoana ordonata, sociabila si egoista. Barbatul ideal trebuie sa fie iubitor, intelegator, sociabil, prietenos.

Liliana

12. Liliana, 23 ani, Hunedoara : Este eleva; Ii place sa iasa cu prieteni, sa se plimbe si sa asculte muzica. Barbatul ideal trebuie sa fie dragut, inteligent, sincer, plin de surprize si romantic.

Fete intrate in competitie pe parcurs:

Andrada

13. Andrada – 22 ani din Mioveni (Arges), a absolvit Facultatea de Litere din Pitesti.

Aurelia

14. Aurelia – 34 ani din Timisoara, este de profesie inginer agronom.

Bianca

15. Bianca – 22 ani din Ramnicu Valcea, zodia berbec, a absolvit Facultatea de Matematica Informatica.

Cristina

16. Cristina – 19 ani din Bucuresti, zodia varsator, a participat la mai multe concursuri de miss si spune ca s-a indragostit de unul dintre baietii din casa.

Monica

17. Monica – 27 ani Zarnesti (Brasov), zodia balanta, a absolvit Facultatea de Teatrologie si Management Cultural, vrea sa intre in casa ca sa ii cunoasca mai bine pe Adrian si pe Ionut.

Raluca

18. Raluca – 25 ani din Oradea

Sursa imagini si text : Antena 1 TV